Seminarski Maturski Diplomski Rad

Pretraga Zabava O nama Kontakt
 
Uplati mi dopunu - Nova vrsta SMS prevare PDF Štampa

Poz, pojavilo se dosta sajtova koji Vam nude da do tekstova radova dodjete putem SMS dopuna. Dosta njih nam se žale da nisu nikad dobili radove od takvih sajtova i nažalost svi do poslednjeg su prevareni.

Uplatili su preko SMS-a radove koje nisu nikad dobili.

Ne nasedajte na ovakve prevare. Dotični sajtovi nastaju preko noći i sve ih je više. A cene po kojima prodaju radova su male pa se ljudi prevare zbog toga i uplate jer misle da mogu dobiti kvalitetne radove skoro besplatno.

SMS PREVARE KRUŽE SRBIJOM, čitajte više na državnom sajtu:
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Društvo/355511/SMS+prevare+kruže+Srbijom.html

Uplati mi dopunu - Nova vrsta SMS prevare u Srbiji

Spisak ovih sajtova se širi, oprez kada kupujete nešto putem interneta a plaćate preko SMS-a.

Takođe pojavili su se neki sajtovi gde naručite izradu rada i ne dobijete nikad taj isti. Nažalost i to se dešava. Sajtovi tog tipa izgledaju pristojno na prvi pogled, jedino što ih izdvaja je oznaka u donjem delu sajta gde piše da su to sajtovi jedne grupacije...

Ne bismo želeli da uvredimo nikoga sa ovim ali dužni smo da obavestimo ljude o ovome. Ne verujte nijednom novom sajtu koji postoji tek nekih 6 meseci ili više. Stoji na njihovim sajtovima da postoje dugi niz godina ali to je PREVARA.

Pogledajte na alexa.com kada je neki sajt počeo sa radom kako biste znali da li možete verovati tom sajtu ili ne. Sajt mora postojati najmanje 3 godine da bi bio korektan.

Ukoliko se ne razumete baš najbolje možete nas kontaktirati na
e-mail: [email protected]

Malo je pouzdanih sajtova poput ovog: WWW.MATURSKIRADOVI.NET i takođe jos nekoliko sajtova koji sarađuje sa ovim sajtom je isto ok. www.maturskiradovi.net postoji 7 godina bez promene

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

busy